Esiet sveicināti jaunajā Koka Rīgas mājaslapā!

Rīgas pašvaldība aicina uz lekciju “Vēsturisko ēku siltināšana”

7 decembris, 2023

12. decembrī plkst. 17.00 “Koka Rīga” telpās Krāsotāju ielā 12 pašvaldība aicina apmeklēt lekciju “Vēsturisko ēku siltināšana”.

RTU Elektrotehnikas un vides inženierzinātņu fakultātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūta profesore Andra Blumberga stāstīs par energoefektivitātes paaugstināšanu vēsturiskajās ēkās, risinājumiem un enerģijas taupīšanas risinājumu kompleksiem, kas piemērojami vēsturiskām un arhitektoniski mākslinieciskā ziņā vērtīgām celtnēm. Profesore informēs kādi pamatprincipi jāievēro, veicot vēsturisko ēku siltināšanu, nepazeminot kopējo kultūrvēsturisko mantojumu pilsētvidē.  

Reģistrācija lekcijai, zvanot uz tālruni 67037293, rakstot uz e-pasta adresi atjauno@riga.lv vai aizpildot pieteikuma anketu: https://ej.uz/lekciju_cikls_2023

Rīgas pašvaldība oktobrī izsludināja konkursus līdzfinansējuma saņemšanai ēku atjaunošanai un zemesgabalu labiekārtošanai. Konkursu nolikumi, kā arī informācija par iespēju pieteikties konsultācijām par projektu sagatavošanu pieejama mājaslapā www.atjauno.riga.lv. Projektu konkursus administrē Rīgas domes Īpašuma departaments.

Informāciju sagatavoja Solvita Brence-Kauste, Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatore, tālr.: 29442982,
e-pasta adrese: solvita.brence@riga.lv