Esiet sveicināti jaunajā Koka Rīgas mājaslapā!

Rīgas pašvaldība aicina uz meistarklasi par vēsturisko koka logu atjaunošanu

6 jūnijs, 2024

Vēsturisko koka logu atjaunošana

Ceturtdien, 13. jūnijā, Rīgas pašvaldība aicina uz meistarklasi “Koka logu atjaunošana”. Pasākums notiks klātienē “Koka Rīga” telpās, Krāsotāju ielā 12, Rīgā.

Meistarklase norisināsies no plkst. 9.00 līdz 17.00, un tiek piedāvāti divi pieteikšanās laiki – 9.30 līdz 12.30, kā arī 13.30 līdz 16.30, no kuriem dalībnieks izvēlas sev ērtāko.

Meistarklasi vadīs ikdienā praktizējošs restaurators, restaurācijas darbnīcu vadītājs, SIA “Koka darbnīca” valdes priekšsēdētājs – Jānis Tolpežņikovs. Piesakoties uz meistarklasi, visi dalībnieki aicināti aizpildīt pieteikuma veidlapu un norādīt, kas katram no apmeklētājiem ir interesants un aktuāls apgūšanai, kā arī izzināšanai par koka logu atjaunošanu.

Reģistrācija pasākumam, aizpildot pieteikuma anketu: ej.uz/meistarklase_logu_atjaunošana. Dalība meistarklasēs ir bez maksas, taču dalībnieku skaits – ierobežots. Precizējumu gadījumā zvanīt uz tālruni 67037293 vai  rakstīt uz e-pasta adresi atjauno@riga.lv  Papildus informējam, ka 15., 22., un 29. augustā tiek plānots ikgadējais koka restaurācijas meistarklašu cikls. Sekojiet informācijai mājaslapā: https://atjauno.riga.lv/koka-riga/